Schadeafhandeling

Schadeafhandeling

Schadeafhandeling

Een verkeerslicht of stoplicht heeft flink wat te verduren. Zo kan een aanrijding, vandalisme of noodweer voor schade zorgen en daarmee voor onveilige situaties. Heeft u ergens schade? Dan kunt u rekenen op onze adequate storingsdienst. We zijn snel ter plaatse om de veiligheid te herstellen en de VRI of het verkeerslicht te repareren.

Schadeherstel

Schade aan een verkeerslicht of VRI kan resulteren in een onveilige situatie. De eerste zorg van onze monteurs is dan ook de veiligheid herstellen. Ze beoordelen de situatie en zijn bevoegd om elektrische aansluitingen direct los te koppelen. En ze maken foto’s voor de verzekeringsmaatschappij. Pas als de veiligheid is hersteld, starten ze met reparatie. Veel schades kunnen snel hersteld worden,

Kabelstoringen opsporen

Iedere kabel kan storingen vertonen, bijvoorbeeld door ouderdom of schade door een aanrijding. Maar hoe vind je de exacte plek van zo’n storing? Kabels liggen onder het asfalt en zijn lastig te bereiken. Hiervoor heeft DSO een speciale meetauto volgebouwd met geavanceerde meetapparatuur. Zo zijn we snel ter plaatse met alle denkbare hulpmiddelen en hebben we de storing vaak snel gelokaliseerd. Daarna kan onze eigen technische dienst de storing meteen repareren.

Wij zijn altijd op zoek naar specialisten