Onderhoud

Onderhoud

Onderhoud

Verkeerslichten en verkeersregelinstallaties hebben niet het eeuwige leven. Maar we willen er wel op kunnen rekenen dat ze betrouwbaar functioneren. Regelmatig onderhoud voorkomt disfunctioneren. Ongeacht merk of fabricaat kunt u deze verantwoordelijkheid gerust overlaten aan DSO Infra. We controleren alle onderdelen, reinigen de installatie, vervangen versleten onderdelen. Daarbij streven we naar een optimale balans tussen functionaliteit, kosten en veiligheid.

Onderhoud en verkeersregelinstallaties
Om een goed functionerende verkeersregelinstallatie te garanderen, voeren we periodiek inspectie uit. We controleren de installatie volgens een standaard protocol waarbij metingen en controles worden gedaan aan diverse onderdelen. Daar waar nodig vervangen we de lampen, meten we detectielussen door, en reinigen we de lenzen, masten en automaten. Indien gewenst kunnen we de masten schilderen, en de stabiliteit controleren. Naast dit technische onderhoud verzorgen we ook het functionele onderhoud, Met al deze voorzorgsmaatregelen voorkomen we storingen. Indien er toch een storing optreedt, staat onze storingsdienst 24/7 paraat.

E-laadpalen aanleggen

Elektrische auto’s zie je steeds vaker rijden. Ook e-laadpalen of oplaadpunten voor elektrische auto’s zie je overal op parkeerplaatsen en bedrijventerreinen. DSO Infra kan het onderhoud en beheer van uw e-laadpaal verzorgen. En we kunnen e-laadpalen ook leveren, plaatsen en aansluiten.

Fietslaadpalen
Steeds meer mensen gebruiken een elektrische fiets. Die eigenaren hebben thuis een oplaadpunt om hun fiets op te laden. Maar dat er ook oplaadpunten voor fietsen op openbare plaatsen te vinden zijn, is een relatief nieuw fenomeen. Toch is dat niks verwonderlijks in ons fietsland, het vergroot de reikwijdte van elektrische fietsen. Wilt u ook zo’n laadpunt aan uw fietsende medewerkers of gasten aanbieden? Er bestaan diverse varianten van verschillende leveranciers. . Wij helpen u met de keuze, verzorgen de levering, plaatsen het laadpunt en sluiten deze aan.

Onderhoud en beheer van E-laadpalen
U bent en blijft eindverantwoordelijk voor het correct functioneren van uw e-laadpaal in de openbare ruimte. DSO Infra helpt u daarbij. We kunnen het beheer voor u verzorgen en tijdig inspecties inplannen of preventief onderhoud uitvoeren. Ook hebben we een storingswachtdienst met landelijke dekking paraat staan die kan ingrijpen indien nodig.

Wij zijn altijd op zoek naar specialisten