Onze diensten

Openbare verlichting

Openbare verlichting

In een actieve en innovatieve markt is DSO Infra gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van openbare verlichting.

Verkeersregelinstallaties

Verkeersregelinstallatie

Wij hebben de laatste kennis, ervaring en materieel in huis voor het aanleggen en instellen van verkeersregelinstallaties, VRI.

Onderhoud

Onderhoud

Verkeerslichten en verkeersregelinstallaties hebben niet het eeuwige leven. Maar we willen er wel op kunnen rekenen dat ze betrouwbaar functioneren.

Parkeersysteem, stadsafsluiting

Langs de weg staan verkeerslichten, maar ook andere elektrische toepassingen. Denk aan matrixborden, routeinformatie panelen, parkeersysteem etc.

Schade afhandeling

Schade afhandeling

Een verkeerslicht of stoplicht heeft flink wat te verduren. Zo kan een aanrijding, vandalisme of noodweer voor schade zorgen en daarmee voor onveilige situaties.

Projectondersteuning VRI

Wilt u een omvangrijk project laten uitvoeren, bijvoorbeeld de aanleg van meerdere VRI’s in combinatie met openbare verlichting op een verbindingsweg?

Bewakingscamera's

Onderhoud van camera’s

Het is denkbaar dat er schade aan camera’s ontstaat door vandalisme of weersinvloeden. Daarnaast hebben sommige camerasystemen zo nu en dan onderhoud nodig om goed te blijven functioneren.

Dynamisch Verkeersmanagement

Files zorgen voor gevaarlijke situaties en ergernissen. DVM ofwel Dynamisch Verkeersmanagement heeft als belangrijkste taak het verkeer vlot en veilig door te laten stromen op de snelweg.

Wij zijn altijd opzoek naar specialisten