Parkeersystemen

Parkeersysteem, stadsafsluiting

Parkeersysteem, stadsaflsuiting
Langs de weg staan verkeerslichten, maar ook andere elektrische toepassingen. Denk aan matrixborden, routeinformatie panelen, parkeersysteem, bussluis, stadsafsluiting, of oplaadpunt voor elektrische auto’s. Voor al deze toepassingen kan DSO infra het beheer en onderhoud.

Parkeersysteem

Daar waar veel auto’s zijn en weinig ruimte, is invoering van betaald parkeren een alternatief. Dat kan op vele manieren door vooraf of achteraf te betalen via parkeermeters of andere parkeersystemen. Er bestaan diverse leveranciers en vele modellen, bijvoorbeeld met variabele tarieven voor avond en dag, met invoeren van kenteken, of herkenning van vaste gebruikers. Daarnaast kunt u een besloten parkeerterrein afsluiten met een slagboom of deuren, in combinatie met een betaalautomaat. DSO Infra adviseert u over de keuze voor de juiste variant en fabricaat. We zorgen voor realisatie, beheer en onderhoud.

Parkeer- en routeinformatie

Elke stad of gemeente trekt bezoekend verkeer aan. Hoe eerder zij een parkeerplaats hebben gevonden, hoe minder zoekverkeer er is. Een systeem met parkeer en route informatie vertelt hen in welke parkeergarages er nog parkeerplaatsen vrij zijn. Deze informatie wordt realtime bijgewerkt met actuele gegevens. DSO Infra , verzorgt de gehele installatie, het beheer en het onderhoud.

Oplaadpunt elekrische auto

Steeds meer gemeenten willen het gebruik stimuleren van elektrische auto’s. Daarvoor moet u oplaadpunten beschikbaar maken, zodat het laagdrempelig wordt de auto op te laden. DSO infra kan deze oplaadpunten voor u inkopen tegen scherp tarief, we kunnen de installatie verzorgen, net als het onderhoud en het beheer. Een aantal ging u al voor, bijvoorbeeld gemeente Amsterdam, Doetinchem, Woerden en Houten.

Stadsafsluiting

Is verkeer tijdens winkeluren ongewenst? Dan kunt u voor stadsafsluiting kiezen, bijvoorbeeld paaltjes die uit het wegdek omhoog komen. DSO Infra verzorgt de aanleg van een nieuwe stadafsluiting of bussluis, inclusief detectielussen en verkeerslichten. Of eventueel met toegangscontrole, bijvoorbeeld via kentekenherkenning. Bovendien kunnen we bestaande stadsafsluiting verplaatsen, en al het onderhoud en beheer verzorgen.

Wij zijn altijd op zoek naar specialisten